"Files" feature is not working for my case

Issues related to VMProtect
DigitalLife
Posts: 5
Joined: Thu Oct 21, 2021 5:51 pm

"Files" feature is not working for my case

Postby DigitalLife » Thu Oct 21, 2021 8:24 pm

Hello there

I have an Electronjs based application, the app is not able to load the extension, after I add some files (belong to one extension) to "Files".

Open the original EXE, it can load the extension successfully, as you can see the icon in top-right corner.
vmp1.png
vmp1.png (6.08 KiB) Viewed 1006 times


But after I add some file into "Files", the application is not able to load the extension.
vmp2.png
vmp2.png (22.66 KiB) Viewed 1006 times


I have upload the application including the VMP config file here:
https://www.mediafire.com/file/apn3w7mx0hfk0qj/win-unpacked.zip/file

Everything is in the ZIP file:
1. You can find the vmp config file: Wexond.exe.vmp
2. Folder Extension contains the files of one extension
3. Wexond.exe is the original EXE
4. Wexond.vmp.exe is the VMP protected EXE

I tried to add all files in the Extension folder, it's not working as well.
I'm using VMProtect Ultimate v3.5.1 build 1332, under windows 10.

Let me know if you need more information.

Thanks

Admin
Site Admin
Posts: 2102
Joined: Mon Aug 21, 2006 8:19 pm
Location: Russia, E-burg
Contact:

Re: "Files" feature is not working for my case

Postby Admin » Fri Oct 22, 2021 11:22 am

I see that you added only "action.html" into VMP file:

Code: Select all

        <DLL Name="action.html" FileName="Extension/action.html" Folder="0" />

Is it enough?

DigitalLife
Posts: 5
Joined: Thu Oct 21, 2021 5:51 pm

Re: "Files" feature is not working for my case

Postby DigitalLife » Sat Oct 23, 2021 11:01 am

Admin wrote:I see that you added only "action.html" into VMP file:

Code: Select all

        <DLL Name="action.html" FileName="Extension/action.html" Folder="0" />

Is it enough?


Thanks for your reply.
So if I want to add some files in one folder, I have to add all files in that folder (even though I only want to protect one of those files), is this right?

And actually as I mentioned in the post: I tried to add all files in the Extension folder, it's not working as well.

I have attached the new vmp config file along with the new Extension folder (I have deleted a few useless txt files).
Everything else keeps same as the original zip file.
Now there are 86 files in the Extension folder, I have added all of them into the "Files".
But the issue still exists, would you please check again? Did I miss anything else?

Thanks
DigitalLife
Attachments
vmpAndExtension.zip
(1.38 MiB) Downloaded 36 times

Admin
Site Admin
Posts: 2102
Joined: Mon Aug 21, 2006 8:19 pm
Location: Russia, E-burg
Contact:

Re: "Files" feature is not working for my case

Postby Admin » Mon Oct 25, 2021 12:36 pm

Please try the 1343 build.

DigitalLife
Posts: 5
Joined: Thu Oct 21, 2021 5:51 pm

Re: "Files" feature is not working for my case

Postby DigitalLife » Mon Oct 25, 2021 3:21 pm

Admin wrote:Please try the 1343 build.


Thanks for your quick turnaround.
It works now :D .

BTW, I would suggest to support adding files into "Files" in batch; allow to chose a folder and all files in that folder will be added for example.
Just a suggestion

DigitalLife
Posts: 5
Joined: Thu Oct 21, 2021 5:51 pm

Re: "Files" feature is not working for my case

Postby DigitalLife » Mon Oct 25, 2021 3:48 pm

One update, if you set "Pack the Output File" to "Yes", the final output file is not working, black screen for some time then keep in white screen (I have waited for 5 minutes).
It works well when setting to "No".

Admin
Site Admin
Posts: 2102
Joined: Mon Aug 21, 2006 8:19 pm
Location: Russia, E-burg
Contact:

Re: "Files" feature is not working for my case

Postby Admin » Tue Oct 26, 2021 8:59 am

It seems your application has problems inside synchronization with created processes, because the unpacking takes time while the packed application is starting

DigitalLife
Posts: 5
Joined: Thu Oct 21, 2021 5:51 pm

Re: "Files" feature is not working for my case

Postby DigitalLife » Tue Oct 26, 2021 9:57 pm

Admin wrote:It seems your application has problems inside synchronization with created processes, because the unpacking takes time while the packed application is starting


Thanks, will look into it.