Technical questions for WebLM

Issues related to WebLM
terino
Posts: 1
Joined: Thu Jul 04, 2013 2:33 am

Technical questions for WebLM

Postby terino » Thu Jul 04, 2013 2:50 am

Hello, I have recently purchased the ultimate version of VMProtect.
Now I am working on both VMProtect and Web License Manager.

Here is my question.

I got an error when I use this function [VMProtectActivateLicense]

Here is my code using Delphi.

Code: Select all

State := VMProtectActivateLicense(pansichar('HG7X-JXBC-V5DR-F578'), Buf, SizeOf(Buf));


I got an error (the result is 6) and I don't know why.

I already input the valid url and license activate key.

Image

Please see the circled area on the image. Which one is right?

Activation Server :
1) http://www.mydomain.com/weblm
2) http://www.mydomain.com/weblm/activate.php
3) http://www.mydomain.com/weblm/activation.php

And I have input all of them but the VMProtectActivateLicense function result is still 6.

Admin
Site Admin
Posts: 1305
Joined: Mon Aug 21, 2006 8:19 pm
Location: Russia, E-burg
Contact:

Re: Technical questions for WebLM

Postby Admin » Thu Jul 04, 2013 3:22 am

VMProtectActivateLicense returns an error with code 6 (ACTIVATION_BAD_CODE) in 2 cases:
1. WebLM didn't find the activation code in the "Activation Codes" list.
2. A product in this code and a product that you use for your application aren't equal (you need export your VMP file into WebLM or import WebLM's product and use it in the "Licensing parameters" field).


Return to “Web License Manager”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest